Veggie Cheese Bites op PLMA

Het team van Le Duc Veggie zet haar brede assortiment Veggie Cheese Appetizers in het zonnetje op de PLMA 2022 te Amsterdam.

Met zo’n 20.000 bezoekers en 2.000 deelnemers is de PLMA een belangrijke beurs voor de internationale Food & Beverage branche. De nieuwste ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie worden hier gepresenteerd. De PLMA vindt dit jaar plaats van 31 mei tot en met 01 juni 2022, in de RAI te Amsterdam.

Le Duc Fine Food staat als internationaal specialist in vegetarische appetizers al jaren op de PLMA en heeft naast grote internationale B-to B klanten, veel directe klanten in Foodservice, Retail en QSR. Op de PLMA presenteert Le Duc naast haar Veggie Burgers, Breaded Mushrooms en Broccoli Cheese Nuggets een breed assortiment aan Cheese Appetizers voor oven, airfryer en frituur.

Kenmerkend voor deze appetizers is de smaak en het feit dat Le Duc haar Cheese appetizers maakt van kaas met vegetarisch stremsel. Hardlopers als Vegan Chili Cheese Nuggets, Goat cheese Bites, Mozzarella sticks en Camembert Bites worden afgewisseld met specialties. Ontdek de mogelijkheden!