Over Le Duc

Een familiebedrijf

Le Duc Fine Food is een echt Hollands familiebedrijf, dat lekkere veggie snacks produceert en over de hele wereld vermarkt. Het bedrijf staat in Zuid-West Nederland, vlakbij de aardappel- en uienvelden. Daar, te midden van de natuur, ligt onze oorsprong. Onze oprichter Dick den Hertog, combineert hier zijn voorliefde voor lekker eten met een natuurlijk respect voor de natuur. Hij haalde in 1998 als een van de eersten, de in Amerika populaire “Onion Ring”, naar Europa en breidde later het assortiment uit met een keur aan uitsluitend vegetarische snacks.

VEGGIE APPETIZERS … FILLED WITH NATURE

De bron

Producten met een bite, gevuld met het goede uit de natuur: groenten, kaas, uien, champignons en veggie patties.  Hiermee zijn wij de bron waar veggie snacks gemaakt worden voor onder andere grote internationale Business to Business bedrijven. Soms worden dus vegetarische of vegan producten van andere merken door ons bereid.  De fabriek in Stellendam staat uiteraard garant voor een hoge kwaliteit van het product, een maatschappelijk verantwoorde productiewijze en voldoet aan de normen van BRC, IFS Higher level en is goedgekeurd door internationale Quick Service Restaurant ketens.

Of u nu de airfryer, de oven of de frituur gebruikt, Le Duc snacks zijn altijd vol smaak en met een bite!”

Het beste uit de natuur

Vanuit het geloof dat de beste ingrediënten op het land groeien en dat lekker snacken en vega uitstekend samen gaan, blijven wij telkens nieuwe producten ontwikkelen en inspireren u hoe u deze producten aantrekkelijk kunt presenteren.

Het Le Duc merk is dan ook voorgefrituurd in zonnebloemolie, halal geschikt en wordt met passie gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten. De producten zijn op verschillende manieren te bereiden. Of u nu de airfryer, de oven of de frituur gebruikt, Le Duc snacks zijn altijd vol smaak en met een bite!

Bekijk nu: Le Duc Brand Movie

Al jaren maakt Le Duc veggie appetizers met wat de natuur ons geeft. Waarom dat belangrijk is, laten wij zien in onze nieuwe brand movie. Speciaal voor foodservice inkopers geven wij meteen inspiratie welke gerechten je ermee kunt maken en presenteren aan uw klanten.