Ontmoet ons op beurzen

Gulfood

16 t/m 20 Februari was Le Duc aanwezig op de Gulfood. Inzet was het vergroten van ons distributienetwerk in het Midden-Oosten en Azië.

Ondanks afwezigheid van een aantal Aziatische landen en thuis blijven van overzeese partijen vanwege Corona, kunnen we spreken van een kwalitatief goede beurs.

Goede constructieve meetings met als resultaat een aantal sterke nieuwe distributeurs voor Le Duc in het Midden-Oosten.

Anuga 2019

Van 5 t/m 9 oktober presenteerde Le Duc zijn range van American Style frozen Snacks & Appetizers op de Anuga in Keulen.

Voor Le Duc was dit de eerste deelname aan de Anuga beurs en dit was een zeer groot succes! Er zijn vele nieuwe internationale contacten gelegd met importeurs, distributeurs, retailers en foodservice klanten.

Tevens hebben we een groot aantal bestaande klanten warm kunnen ontvangen op onze sfeervolle stand.

Allen hebben onze bestaande en nieuwe producten kunnen proeven en testen. Met name de “Onion Nests” en de “Mozzarella burgers” zijn succesvol ontvangen.

We bouwen door op dit succes en zien elkaar weer op de Anuga 2021.

Wij hopen dat de komende maanden de door COVID-19 uitgestelde beurzen alsnog zullen plaatsvinden. Graag ontmoeten wij op een van de volgende beurzen.

PLMA 2020

Le Duc is ook dit jaar weer present op de PLMA in Amsterdam. Hier wilden wij onze nieuwe stijl en producten introduceren en presenteren. Helaas is door de uitbraak van Covid-19, de PLMA inmiddels uitgesteld naar 2-3 December 2020. Wij hopen u dan alsnog te verwelkomen op de beurs om nader kennis te maken met de Le Duc – Veggie producten – filled with nature.

Sial 2020  (18 – 22 oktober 2020)

Van 18 – 22 oktober 2020 zal Le Duc ook deelnemen aan de SIAL in Parijs. Op deze beurs zullen wij ons voor de 1e keer op een beurs presenteren in onze nieuwe stijl met onze nieuwe producten. Wij nodigen u nu alvast uit om onze stand te bezoeken en onze nieuwe productrange te kunnen testen en proeven. We zien u graag op de SIAL 2020.