Werken bij Le Duc

Vacature

Medewerker Technische Dienst

Le Duc Fine Food heeft een uitdaging voor jou!


  • Zonder jou staat alles stil

Als medewerker binnen de technische dienst van Le Duc Fine Food is jouw invloed op de productie van onze diepvriessnacks en appetizers cruciaal. Le Duc werkt met de modernste productie- en inpaklijnen, veelal voorzien van PLC-besturing. Onze productie- en inpakprocessen zijn zo ver als mogelijk geautomatiseerd. Storingsvrij produceren is van het grootste belang want onze klanten wereldwijd rekenen op stipte levering.

  • Plezierig eigenwijs

Bij Le Duc willen we eigenlijk maar één keer een storing verhelpen. We willen weten wat de oorzaak van de storing is geweest en hoe we die in de toekomst kunnen voorkomen. Naast doortastend en analytisch handelen moet je daarom af-en-toe ook ‘plezierig eigenwijs’ zijn in het bedenken van oplossingen. Bij Le Duc denken we pragmatisch. Alle technieken die nodig zijn om een moderne voedingsmiddelenfabriek vlekkeloos te laten draaien staan je terzijde. Je werkt als medewerker TD mee in een 3-ploegendienst. Binnen het TD-team ben je niet alléén storingsmonteur. Je werkt ook mee bij het optimaliseren van het machinepark en bij preventie/revisie onderhoud.

  • Jouw profiel

Als TD‘er bij Le Duc ben je een duizendpoot. Je hebt een technisch MBO diploma op zak en inmiddels een aantal jaren werkervaring. Je bent creatief, ‘at your service’ ingesteld en je denkt niet in standaardoplossingen. Hectiek is je op het lijf geschreven. Je bent een techneut in hart en nieren als het gaat om het verhelpen van storingen, het uitvoeren van preventief onderhoud en revisies. Af en toe wat andere dagen maken dan de standaardwerktijden is voor jou eerder een uitdaging dan een last. Uiteraard heb je een sterke affiniteit met foodproducten.Heb je ervaring met PLC’s en/of elektra? Dan willen we zeker graag kennis met je maken.

  • Ben jij er voor Le Duc, dan zijn wij er voor jou!

Wij streven dagelijks naar een sfeer waarin teamwork en loyaliteit voorop staan en waarin je uitgedaagd wordt steeds iets meer verantwoordelijkheid te nemen. Uiteraard hoort daar een passend salaris bij, maar een stuk vervulling, groei en waardering vinden wij onmisbaar om met plezier iedere dag naar je werk te gaan.

Je reactie op deze vacature ontvangen we graag op corrie@leduc-food.nl

Wil je eerst meer weten? Bel dan met Jaco van Nimwegen op 0187-745216

Voor meer informatie over ons bedrijf ga je naar www.leduc-food.nl